personalcoach-amsterdam.nl

ervaren psycholoog (mindfulness), coach, therapeut Amsterdam

drs Leoni Schimmelpennink

coach - psycholoog - therapeut - supervisor

Therapie

Als je er genoeg van hebt om almaar tegen dezelfde beperkingen aan te lopen, is het goed om een ervaren therapeut te zoeken. Een therapeut, die jou helpt de balans te herstellen.

Visie

Wij zijn gevormd door ons verleden, onze achtergrond. onbewust dragen we oude overtuigingen en gewoonten met ons mee, die in hoge mate beperkend kunnen zijn. Wellicht waren deze beperkingen in het verleden functioneel maar zijn dat nu allang niet meer. Bijvoorbeeld als je van huis uit de boodschap hebt meegekregen dat het ‘gevaarlijk’ is om je kwetsbaar op te stellen, kan je daar in een later stadium last van krijgen.

Werkwijze

Mijn werkwijze is er op gericht om de oorzaak van deze beperkende overtuigingen inzichtelijk te maken zodat je ze stap voor stap met liefde los kunt laten. Ik maak o.a. gebruik van mindfulness, visualisaties en focusing. Gaandeweg zul je steeds meer vertrouwen krijgen dat je anders om kunt gaan met je belemmeringen, waardoor de trekkracht zal verminderen.

Resultaat

Uiteraard hangt veel af van jouw inzet en motivatie. Er is moed voor nodig om diepgaand naar jezelf te kijken en mee te bewegen met het proces. Maar dan krijg je er wel veel voor terug. Een leven dat je graag leeft.