personalcoach-amsterdam.nl

ervaren psycholoog (mindfulness), coach, therapeut Amsterdam

drs Leoni Schimmelpennink

coach - psycholoog - therapeut - supervisor

Over Leoni Schimmelpennink

Met veel plezier en betrokkenheid werk ik nu ruim 20 jaar als begeleider van mensen. Sinds 1996 ben ik zelfstandig gevestigd als personal coach, therapeut en loopbaanbegeleider. Ik heb een eigen praktijk op het Bickerseiland in Amsterdam.

Ik werk zowel voor particulieren als voor organisaties en bedrijven. (zie opdrachtgevers)

Ik ben aangesloten bij de NVPA, geaccrediteerd supervisor van ABvC en RBNG registertherapeut.

Geregistreerd lid van het NVPA  

Achtergrond

Ik ben afgestudeerd antropologe en maatschappelijk werkster en heb vervolgens jaren gewerkt als psycho-sociaal therapeute. In 1996 heb ik aan de School voor Zijnsoriëntatie een 3 jarige opleiding afgerond, waardoor mijn werkwijze in hoge mate is geïnspireerd.

Bij loopbaanadviesbureau Jobsupport Dert heb ik een praktijkopleiding (Hoogendijk) gevolgd. Bij dit  bureau ben ik jaren werkzaam geweest als senior loopbaanbegeleider.

Het begeleiden van mensen heeft mijn hart. Ik vind het fascinerend om te zien als mensen in balans komen met zichzelf en plezier en inspiratie weer terugkeren in leven en werk.

In mijn werkwijze wordt de hele persoon betrokken; een soepele dans tussen hoofd, hart en lichaam, waardoor de essentie wordt geraakt en veranderingen beklijven. In die zin is mijn werkwijze zowel praktisch als diepgaand.

Opleidingen

Opdrachtgevers

 

Handelsregister K.v.K. 33288776

drs Leoni Schimmelpennink, ervaren coach, therapeut en psycholoog in Amsterdam