personalcoach-amsterdam.nl

ervaren psycholoog (mindfulness), coach, therapeut Amsterdam

drs Leoni Schimmelpennink

coach - psycholoog - therapeut - supervisor

Visie en werkwijze

Onbewust dragen we aannames en gewoontes met ons mee, die in het verleden wellicht functioneel waren, maar dat nu niet meer blijken te zijn. Als je van huis uit bijvoorbeeld de aanname hebt meegekregen dat je nooit om hulp moet vragen en je beter alles zelf kunt doen, kun je daar in een later stadium van je leven last van krijgen.

Werkwijze diepgaand en praktisch

Inspirerende en diepgaande methoden helpen je contact te maken met je vrije ongeconditioneerde aard. Je leert hierop te vertrouwen. Vanuit deze natuurlijke houding kijk je met een heldere blik naar je 'gewoontezelf'. Je gaat inzien hoe je in je dagelijks leven gewend bent te handelen, te communiceren met je omgeving. Je blijkt nu als vanzelfsprekend te weten wat je nodig hebt. Wat je als probleem ervaart en hoe je dat kan oplossen. De antwoorden komen meestal vanzelf naar boven en zijn verassend helder en eenvoudig.
De inzichten vertalen we naar jouw persoonlijke (werk)situatie zodat je ook daadwerkelijk concrete stappen kunt zetten. Je bent gemotiveerd hiermee aan de gang te gaan.
Zie Ervaringen van klanten.

Afhankelijk van persoon en vraag maak ik gebruik van diverse methoden o.a.

Voice Dialogue, mindfulness (meditatie), focusing, visualisatie, EMDR, counseling en gesprekken.

Samenwerking

Soms vraagt een specifiek onderdeel tijdens het coach-of loopbaantraject om extra aandacht (bijvoorbeeld bij veel stress). Ik werk daartoe samen met diverse deskundigen waarmee ik zeer goede ervaringen heb.